,

Tub i mbrendshëm trotineti 8.5

8.00

Out of stock

Categories: ,

🛴【100% KONTABIL ME XIAOMI M365】- Tubat tanë të brendshëm 8 1/2 x 2 të skuterit mund të zëvendësojnë plotësisht gomën origjinale të skuterit Xiaomi M365 dhe skuterit elektrik të gomave të tjera pneumatike 8,5 inç, janë universale për rrotat e përparme dhe të pasme. Një zëvendësues ideal për gomat e konsumuara ose të thyera.
🛴【EFEKT I MIRË SIZMIK】- Krahasuar me gomat e forta, goma e fryrë ka një efekt të mirë amortizimi, ka rezistencë dhe stabilitet më të mirë ndaj goditjeve dhe mund të përballojë lehtësisht seksione të ndryshme me gunga, ju jep një përvojë të qetë drejtimi. Shënim: Gomat që fryhen duhet të shmangin shpimin nga objekte të mprehta.
🛴【PERFORMANCË SHKELQYER】- Tubat e brendshëm të skuterit elektrik janë dyfish të trashë, më të qëndrueshëm. Goma e përmirësuar e gomës e trashur me rezistencë super ndaj grisjes, rezistencë ndaj gërvishtjeve dhe qëndrueshmëri, ka valvola me cilësi të lartë për të mbajtur presion më të lartë dhe mbrojtje më të mirë.
🛴【MATERIAL PREMIUM】- Gomat e brendshme Xiaomi M365 janë prej gome butili të cilësisë së lartë, mbyllje e mirë, rezistencë e mirë ndaj depërtimit, acideve minerale dhe plakjes, rezistencë e jashtëzakonshme ndaj temperaturave ekstreme (-60°C deri në 80°C), mbrojtje e mjedisit , dhe qëndrueshmëri të lartë.
🛴【INSTALLIM SUPER I LEHTË】- Goma e brendshme zëvendësuese është jashtëzakonisht e përshtatshme dhe e thjeshtë për t’u instaluar dhe shkëputur. Përpara instalimit, kontrolloni nëse tubat e brendshëm janë mbyllur plotësisht duke i futur në ujë, nëse ka flluskë, ato tashmë janë të dëmtuara.