,

Tub i mbrendshëm trotineti 10 inç

8.00

Categories: ,

Përdoret kryesisht për skuterat elektrike, makinat e balancimit, karriget me rrota etj. 10X2.0/2.125/2.25/2.50 Universal.
Material i trashë gome butil, më i qëndrueshëm dhe jetëgjatësi shërbimi.
Siguroni tërheqje të madhe për të hipur në terrene të thata dhe të lagështa.
Gomë gome më e trashë e cila është ultra rezistente ndaj grisjes, rezistente ndaj gërvishtjeve.
Goma e brendshme zëvendësuese është jashtëzakonisht e përshtatshme dhe e lehtë për t’u instaluar dhe shkëputur.