, ,

Treger i pasëm HONGSEN HS-H019B

17.00

Categories: , ,

Rafti i pasmë i biçikletave me aliazh HONGSEN është i lehtë për t’u instaluar dhe ofron një hapësirë ​​të sigurt dhe të përshtatshme për ruajtjen e sendeve tuaja pikërisht në pjesën e pasme të biçikletës tuaj. Ky raft për biçikleta Hongsen  krenohet me një konstruksion të fortë dhe të lehtë aliazhi që e lejon atë të mbajë një kapacitet të lartë peshe. Rafti i ruajtjes është i përshtatshëm për biçikleta që kanë një trekëndësh standard të pasmë, për të cilin përfshihet një grup pajisjesh montimi.