Trainer HONGSEN

90.00

Category:

Emri i produktit: Trajner biçikletash
Materiali: Çelik inox
Pesha rreth 9 kg
Me kontrollues teli Po
I përshtatshëm për biçikleta 26-28 inç
Ngarkesa maksimale 135 kg
I përshtatshëm për një biçikletë me një rrotë 26-28 inç.
Çeliku me rrotën magnetike.
I lëvizshëm dhe mund të paloset, i lehtë për tu trajtuar
E mirë për stërvitje në ambiente të mbyllura dhe stërvitje fitnesi.
1x pajisje me rezistencë magnetike
1X Mbështjellësi i rrotave të përparme
1x shtyllë e dedikuar për prishje të shpejtë