, ,

Shirit rrote 28/29

2.00

Categories: , ,

Shirit mbrojtës midis buzës dhe gomës së brendshme.

622 x 18 mm

gjatësia / diametri i rrotave: 1690 mm / 622 – 28″

gjerësia: 18 mm