SHIMANO Tutney 3×7

15.00

Category:

Shimano Tourney Shifter SL-TX30 3×7 Indeksi i shpejtësisë SiS Shifters thumb me kabllo

Karakteristikat:
Materiali: Aliazh
Për ndërrim SIS të indeksuar me 7 shpejtësi
Shpejtësitë: Përpara 3 shpejtësi, Pas 7 shpejtësi
Ekran optik i marsheve për verifikim të përshtatshëm të pozicionit të marsheve
Në të majtë është akorduar mirë pa numër, në të djathtë është pozicionimi dixhital
Shitet si çift, i përshtatshëm për përdorim të biçikletës me shpejtësi të ndryshueshme
Punon në mënyrë të përkryer për performancë optimale dhe siguri dhe jetëgjatësi maksimale.
Çifti përfshin:
Zhvendosëse majtas/djathtas
2 x kabllo të brendshme çeliku inox
2 x kapele fundore
JO strehim