,

SHIMANO N04C

38.00

Categories: ,

SHIMANO GURTNE TË RENAVE METAL ME FIN N04C-MF

TIPARET
Materiali i veshjes: Metal
Më shumë fuqi frenimi dhe qëndrueshmëri
Me fije radiatori
Siguron jetëgjatësi të jastëkut dhe më pak zbehje nga teknologjia e ftohjes
Forma e jastëkut: Lloji i ngushtë, N
Pistoni: Për kalibrin e frenave me 4 piston
Pllaka e pasme: Kompozit (aliazh dhe inox)
Pako me 1 palë

MODELI I KOMPATIBLE
BR-M9120, BR-M8120, BR-M7120, BR-U8020

SERIA KOMPATIBLE
Seria XTR M9100, Seria DEORE XT M8100, Seria SLX M7100, Seria CUES U8000