,

SHIMANO FH–TX505-8 36H 8|9|10S

25.00

Categories: ,

SHIMANO TOURNEY TX – FREEHUB e pasme – Bllokimi në qendër – Frena e diskut – Çlirim i shpejtë – 8/9/10 shpejtësi

Për MTB-të e frenave të diskut, SHIMANO TX505-8 sigurohet nëpërmjet një lëshimi të shpejtë.

TIPARET
Performancë e qëndrueshme dhe afatgjatë
Ndërtimi cilësor parandalon përkuljen e boshtit
Montim i shpejtë dhe i lehtë
BLLOKIMI NË QENDËR