,

SHIMANO DEORE BL-M615 (L) BR-M615 (F)

70.00

Categories: ,

Freni i parë, ana e majt

Frena e diskut Deore M615 e Shimano-s është një frenë e diskut hidraulike plotësisht e përgjakshme me kaliper lehtësisht të adaptueshëm në stilin postar. Frena e diskut Deore M615 është e përputhshme me sistemin revolucionar të rotorit me kyçje qendrore dhe rotorët konvencionalë me 6 bulonave.
Leva dhe kaliperi i përparmë plotësisht i gjakosur vijnë pa adaptorë ose rotorë duke ju dhënë lirinë për të personalizuar për biçikletën tuaj
Mund të përdoret me sistemin revolucionar të rotorit të kyçjes në qendër, i cili përshtatet lehtësisht në qendrat e përputhshme me kyçjen në qendër; Përndryshe, rotorët konvencionalë me 6 bulonave mund të përdoren të gjithë në një zgjedhje prej 160 mm, 180 mm dhe 203 mm
Dizajni i kundërt me 2 piston zvogëlon efektin kryesor dhe konsumimi optimal i tabakave rrit kontrollin e frenimit
Dizajni i kaliperit me dy pjesë është edhe me kreshtë dhe i qëndrueshëm
Dizajni i kapëses me varet
Levë frenimi ergonomike aliazh për rehati dhe performancë optimale
Lëngu i frenave të vajit mineral është jo korroziv dhe më pak i rrezikshëm se lëngu konvencional i frenave hidraulike
Sistemi i montimit pa shirit lejon instalimin dhe konfigurimin e shpejtë
Karakteristikat e levës së frenave arrijnë rregullimin për përshtatje të përsosur me porosi
Kompleti gjithashtu përmban jastëkë rrëshirë (mund të përdoret me sinter), plus ullinj rezervë dhe fut nëse dëshironi të rregulloni gjatësinë e zorrëve të prerë
Gjatësia e zorrës: 1000 mm