,

SHIMANO CASSETTE CS-R7000 11S 11-28T

59.00

SHIMANO Kasetë Rrugore me 11 shpejtësi
CS-R7000
SHIMANO – 11-shpejtësi – HG-EV – Kasetë Rrugore

Një shoqërues i përsosur i grupeve SHIMANO 105 R7000, kaseta R7000 është e disponueshme në një gamë të gjerë raportesh rrugësh dhe sipërfaqesh të përziera. Është në përputhje me zinxhirët HG-EV dhe HG-X11.

TIPARET
Ingranazh i akorduar nga kalorësi me performancë të lartë me zgjedhje më të gjera të marsheve