,

SHIMANO ACERA HB-M3050

30.00

Categories: ,

SHIMANO ACERA – Qendër e përparme – Bllokim në qendër – Frena e diskut – Çlirim i shpejtë

SHIMANO ACERA HB-M3050 përdor vula me cilësi të lartë dhe një sistem mbajtës të kupës dhe konit të rregullueshëm. Është i pajtueshëm me rotorët e frenave të diskut CENTER LOCK dhe lëshimet e shpejta.

Për më shumë: SHIMANO