,

Rrotë e pasme 20″ P:LAB argjend Contra

23.00

Categories: ,

Rrotë e pasme me frena kundër

P: Rrota e pasme Lab 20″

Rim: Beretta V-24
Nabla: Quando KT-305RB / kundër
Rrota e pasme P:Lab 20″ me qendrën e pasme Quando KT-305RB me frenim kundër (“silur” / “kundër”), me zinxhir 18T dhe buzë Beretta Alu me dy mure me 28 fole për ngurtësi strukturore mbresëlënëse dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet dhe qëndrueshmëri të lartë të drejtimit.

Montimi i rrotave me dado.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 406 (20 x 1.10) deri në 60 – 406 (20 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta V-24
buzë me dy mure
Me sipërfaqe frenimi / për frenat V
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 20 x 1,75 (406-19)
Lartësia e buzës: 26 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19 mm / jashtë 24 mm
Muri i buzës / sipërfaqja e frenave të përpunuara me CNC
Numri i vrimave: 28
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: gri / e anodizuar
Nabla

Modeli: Quando KT-305RB
Lloji: slitë / banak
Dhëmbët me dhëmbëza 18T
Numri i vrimave: 28 (14Gx28H)
Materiali i trupit: çeliku
O.L.D.: 110 mm
Bosht: i fortë 3/8″ x 167 mm
Ngjyra: gri