, ,

RITCHEY A-H 1-1/8″ 5mm/10mm

3.00

Categories: , ,

Unaz e timonit, pirunit Ritchey

Në dispozicion dy lloje: 5mm dhe 10mm

Një ndërfaqe kritike midis kornizës, pirunit dhe tubit, kupat e drejtimit janë themeli për drejtimin e saktë. Ju nuk i vini re kupat e timonit që funksionojnë siç duhet, por kupat e këqija mund të prishin udhëtimin tuaj. Kupat e drejtimit Ritchey janë projektuar për t’i bërë ballë rrugëve të vështira dhe shtigjeve të ashpra, ndërkohë që ofrojnë performancë të qetë dhe të besueshme për milje të panumërta.

 

Ndërprerëse të kufjeve Ritchey

Specifikim:
Rondele e tubit të qafës së pirunit: 28,6 mm (1 1/8″)
Trashësia: 5 mm/10mm
Materiali: alumini
Ngjyra: e zezë
Pesha: 3g

Sasia: 1 cope

 

Më shumë rreth produktit: Ritchey