,

POWER FD-320ST

7.00

Ndërrues i përparmë POWER, i projektuar për ndërrimin e marsheve në sistemet lëvizëse me një numër maksimal prej 42 dhëmbësh, montim në tubin e sediljes me diametër 28,6 mm dhe me tërheqje kablloje nga poshtë.

Modeli: POWER FD-320ST
Lloji: Lëkundje poshtë
Numri i shpejtësive të rrotave të pasme: 5/6
Rrota maksimale: 42 T
Montimi i tubit të sediljes: Ø 28.6 mm
Tërheqja e kabllove: tërhiq nga lart / nga lart
Për levat e marsheve të indeksuara

 

Më shumë rreth produktit: POWER