,

Gomë e jashtme trotineti HT 10×2.125

18.00

Categories: ,

Gomë e jashtme e skuterit elektrik..

Goma e skuterit elektrik është bërë nga material gome me cilësi të lartë, me rezistencë ndaj konsumit, ngushtësi të mirë ajri dhe qëndrueshmëri.

Goma e skuterit elektrik është e lehtë për t’u fryrë dhe instaluar, gjë që nuk do të dëmtojë skuterin ose biçikletën tuaj.

Goma e fryrjes është projektuar për skuter elektrik dhe biçikletë me balancim.

Goma e zëvendësimit të skuterit është e lehtë për t’u përdorur dhe zëvendësuar me rregullim fleksibël dhe lidhje të fortë. Goma është një aksesor i mirë për zëvendësimin e gomës së brendshme të konsumuar ose të vjetër.