,

Hayes pads

10.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli

Mbajtësit e frenave të diskut të biçikletës janë të qeta gjatë frenimit, kohë e shkurtër për t’u përshtatur me diskun, më pak tension gjatë frenimit dhe efekt i mirë i shmangies së nxehtësisë së grumbulluar të frenave

E përputhshme për Hayes Stroker Ryde, Dyno Sport. Aksesorë të shkëlqyeshëm për biçikleta malore dhe biçikleta rrugore

Mbështesat me rrëshirë mund të bëjnë më pak zhurmë që sinterizojnë jastëkët metalikë dhe ofrojnë modulim më të mirë

Trajtim perfekt me spërkatje sipërfaqësore, rezistent ndaj zbehjes, ofron fuqi të parashikueshme dhe progresive, më mirë se jastëkët e tjerë normalë të frenave të diskut

Këto pako për frenat e disqeve të biçikletës adoptojnë material rrëshirë të kualifikuar, të lehtë, kompakt dhe të qëndrueshëm, i cili nuk do t’i shtojë asnjë barrë biçikletës tuaj