,

Gomë trotineti solide 8.5

20.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli:
E bërë nga materiali gome me elasticitet të mirë ajo mund të prodhojë deformime të caktuara nën veprimin e forcës së jashtme, mund të rikuperohet shpejt pas heqjes së forcës së jashtme dhe ka veti të mira fizike dhe mekanike dhe stabilitet kimik, elasticitet të mirë, forcë të lartë dhe performancë të mirë të përgjithshme.
Goma ka qëndrueshmëri të shkëlqyer kimike, rezistencë ndaj korrozionit dhe rezistencë ndaj temperaturës. Goma ruan performancën midis -40-60℃. Goma e ka kaluar testin e lodhjes me shpejtësi 25 km/h dhe ka një nivel të lartë komoditeti gjatë provave në rrugë. Nuk do të ketë ndjenjë të dukshme gunga kur kaloni nëpër gropa.
Instalim dhe funksionim i lehtë: nuk ka nevojë për fryrje, nuk ka më nevojë për arna, tub i brendshëm, pompë biçiklete, i përshtatshëm për t’u përdorur, nuk ka nevojë të shqetësoheni për thyerjen e shpimit. Zbutja e ujit të nxehtë, e rregulluar në mënyrë fleksibël dhe e fiksuar fort ka përfunduar. Sepse muri i brendshëm i ngurtë goma është më e fortë se gomat pneumatike, do të jetë më e lehtë të instaloni gomën e fortë duke i zbutur ato siç duhet përpara instalimit.
Dizajni i gomave me huall mjalti përdor parimin e bionikës dhe simulon strukturën e huallit për ta bërë gomën më të lehtë dhe fleksibël. Struktura specifike e vrimës së fortë e bën gomën të shpërndajë shpejt presionin kur i nënshtrohet presionit të papritur, duke siguruar kështu stabilitetin e gomës dhe duke përmirësuar në masë të madhe aftësinë e gomës për t’i rezistuar dëmtimeve. Ai plotëson kërkesat e thithjes së goditjeve, rezistencës ndaj kompresimit, kilometrazhit të lodhjes, qëndrueshmërisë dhe ndikimit.
Paketa përfshin 1 copë gomë të ngurtë. Kostumi për skuterin elektrik M365/M365 Pro/1S/Pro 2, Gotrax GXL V2/XR Elite/XR Ultra/APEX XL, Gotrax G4. Është gjithashtu i pajtueshëm me të tjerët Skuter Elektrik Rim dhe diametri i jashtëm 1 mm gjerësia e brazdës 34 mm. (Ju lutemi kontrolloni modelin tuaj të skuterit përpara se të blini.)
Ju lutemi mos u përpiqni ta instaloni gomën vetëm. Sugjerohet që instalimi të bëhet ose nga më shumë se dy persona ose nga një dyqan profesional riparimi biçikletash, i cili mund të sigurojë shkallën e suksesit të instalimit të gomave. Kërkohen disa vegla si kaçavida, çelësi, leva dhe furra me mikrovalë.