,

Gomë trotineti solide 10 inç

20.00

Categories: ,

Rreth këtij artikulli
Lëvizni gomat Sanroch, aplikimi përpara ose pas. Diametri i jashtëm – 10 inç, gjerësia – 2,5 inç. Diametri i jashtëm i gomës: 237 mm/9,33 inç. Diametri i brendshëm i gomës: 150 mm/5.9 inç. Kostum gomash për skuterin elektrik Diametri i buzës:165mm/6,49inç Gjerësia e brazdës së gomave:36mm/1,41inç. Kostum për skuterin Elektrik Gjerësia e brazdës së buzës: 34 mm/1,34 inç.
E bërë nga material gome me cilësi të lartë, me kanale gome në sipërfaqe, ka kapje të shkëlqyer, rezistencë ndaj shpërthimit dhe presionit, rezistent ndaj konsumit dhe kundër rrëshqitjes, rezistentndaj nxehtësisë dhe jetë të gjatë. Ju jep besimin për të përballuar çdo rrugë.
Lehtë për t’u instaluar. Sepse muri i brendshëm i gomave të forta është më i fortë se gomat pneumatike. Zbutja në ujë të nxehtë, e rregulluar në mënyrë fleksibël dhe e fiksuar fort ka përfunduar. Për shkak se goma e ngurtë duhet të mbërthehet në buzë, pas marrjes së gomës, do të zbuloni se madhësia e gomës së fortë është më e vogël se madhësia normale e gomës pneumatike.
Dizajni i zbrazët e bën gomën më fleksibël dhe më jastëk, me rezistencë të mirë ndaj goditjeve dhe performancë kundër rrëshqitjes, duke shmangur problemet e fryrjes dhe fryrjes së gomave dhe duke ju siguruar siguri maksimale. Ajo do të kthehet në formën e saj origjinale përgjithmonë.
I sigurt dhe i përshtatshëm për t’u përdorur, pa zgjerim, pa tub, pa kapëse, nuk ka nevojë të shqetësoheni për shpimin, pa mirëmbajtje, gjithmonë në gjendjen më të mirë. Si rezultat, goma mund të përballojë çdo ndryshim presioni dhe është po aq e fortë sa një gomë normale kur fryhet plotësisht Ajvxb