,

Gomë e mbrendshme 26 × 1,75/2,125 PONELY AV 33 mm

4.00

Categories: ,

Goma e brendshme Ponely e destinuar për biçikletë MTB / City.

 

Dimensioni: ETRTO 47-559 > 57-559 ( 26 x 1,75 > 26 x 2,125 )
Lloji i valvulës: Automobil / Schraeder (A/V)
Gjatësia e valvulës: 33 mm
Materiali: gome butil

● A/V
Valvula Schrader ose valvula amerikane, e ashtuquajtura valvula e makinës (A/V) – valvula më e njohur për tubat e brendshëm. Këta tuba të brendshëm mund të fryhen me një pompë me kokë valvule makine ose në pikat e karburantit me një kompresor. (Diametri i valvulës: 8.5 mm)

 

● ETRTO
ETRTO (Organizata Teknike Evropiane e Gomave dhe Rimave) është madhësia më e saktë që mund të përdorim për të kontrolluar nëse tubi i brendshëm që blejmë është i njëjtë me atë që kemi aktualisht në biçikletë. Këta janë numrat e printuar në anën anësore të gomës suaj të jashtme, p.sh. 50-559 (26 x 2,0). Kjo do të thotë që goma është 50 mm (2.0″) e gjerë dhe përshtatet me një buzë me diametër 559 mm (26″). Prandaj, tubi i brendshëm që ne kërkojmë duhet të ketë një diametër prej 559 mm (26″) dhe një gjerësi që përputhet me gomën tuaj. Domethënë, tubat e brendshëm janë të shtrirë dhe kanë aftësinë për t’u montuar saktë në goma të jashtme me gjerësi të ndryshme. Për shembull, një tub i brendshëm me përcaktimin 47-559 > 62-559 (26 x 1.75 > 26 x 2.5) korrespondon me një gomë me një diametër prej 559 mm (26″), gjerësi që varion nga 47 në 62 mm (1.75 > 2.5).

 

 

Më shumë rreth produktit: Ponely