,

DT SWISS MTB 12|142mm

22.00

Categories: ,

DT Swiss RWS X-12 MTB përmes boshtit me levë alumini – 12×142 mm
Hell 12 mm DT Swiss përmes boshtit me sistem RWS dhe levë alumini është i pajtueshëm me kornizat dhe rrotat X12 me një distancë mbi 142 mm. E gjithë gjatësia e boshtit është 162.5 mm.

RWS (Sistemi i montimit me arpion në rrota)

RWS është sistemi inovativ i montimit në rrota nga DT Swiss. Trajtimi i Sistemit të montimit në Rrota me Ratchet është shumë i thjeshtë: Shtrëngoni sistemin duke e rrotulluar levën në drejtim të akrepave të orës me dorë sa më fort që të jetë e mundur (min. 15 Nm). Në varësi të konstruksionit të kornizës, kjo mund të bëhet duke e kthyer levën disa herë. Pasi rrota të jetë montuar e fortë dhe e sigurt, leva mund të rreshtohet në një pozicion të rregullt dhe të sigurt. Krahasuar me lëshimet e shpejta tradicionale, boshtet përmes boshteve ofrojnë një lidhje dukshëm më të ngurtë dhe më të saktë të timonit me kornizën.

Të përfshira në dorëzim: 1 hell përmes boshtit

Për më shumë: DT SWISS