,

SHIMANO SM-RT30 180mm

20.00

Categories: ,

Rotori i frenave të diskut – 180 mm

Rotorët e frenave të diskut SHIMANO SM-RT30 ofrojnë fuqi të jashtëzakonshme ndalimi në të gjitha kushtet e vozitjes. Sistemi i montimit SHIMANO CENTER LOCK e bën instalimin dhe heqjen e rotorëve të shpejtë dhe të lehtë falë dizajnit të mbajtësit dhe unazës së kyçjes.

 

Karakteristikat
● Vendosje dhe rregullim i lehtë

● Funksioni i palosjes së shpejtë/të shpejtë

● Projektuar vetëm për përbërjen e rrëshirës në pllakat e frenave

 

Specifikim:
Modeli: Shimano SM-RT30 / Seria ABS AU300
Lloji: Kyçja qendrore
Diametri: 180 mm ( M )
Materiali: Çelik inox
Vetëm për tavolinat e frenave Resin
Forma e pajtueshme e jastëkut të frenave|I ngushtë dhe i gjerë

Sistemi CENTER LOCK lejon instalimin e lehtë të rotorit me montim në brazdë dhe unazë mbyllëse. Sistemi i montimit të unazës së kyçjes redukton orët totale të punës duke shkurtuar kohën e montimit dhe çmontimit. Përveç kësaj, fiksimi i sigurt me kllapa me brazda rrit saktësinë dhe ngurtësinë duke përmirësuar efikasitetin e frenimit.

 

Më shumë rreth produktit: SHIMANO