,

SHIMANO FH-M3050

33.00

Categories: ,

Bosht i pasëm FH-M3050

SHIMANO ACERA – FREEHUB e pasme – Bllokimi në qendër – Frena e diskut – Çlirim i shpejtë – 8/9/10 shpejtësi

SHIMANO ACERA FH-M3050 përdor vula me cilësi të lartë dhe një sistem mbajtës të kupës dhe konit të rregullueshëm. Është i pajtueshëm me rotorët e frenave të diskut CENTER LOCK dhe lëshimet e shpejta.

TIPARET
Performancë e qëndrueshme
Parandalimi i depërtimit të baltës
Vula me cilësi të lartë
Sistemi mbajtës i rregullueshëm (Kup & Kon)
Sistemi CENTER LOCK për konfigurim të lehtë

Për më shumë: SHIMANO