,

Bosch Compact Charger 2A Europa

120.00

Categories: ,

Bosch Compact Charger 2A Europe
Karikuesi kompakt Bosch është karikuesi i përsosur për këdo që bën udhëtime të gjata me eBike-në e tij. I vogël dhe kompakt, karikuesi 2A peshon vetëm përafërsisht. 600 gram. Është 40% më i vogël se karikuesi standard dhe përshtatet lehtësisht në çdo qese shale.
Karikuesi kompakt është i përshtatshëm për tensionet e rrjetit midis 110 dhe 230 volt dhe mund të përdoret në Evropë, SHBA, Kanada dhe Australi.

Karakteristikat – Bosch Compact Charger EU (BCS230)
Tensioni: 110 – 230 V
Madhësia: 160 x 75 x 45 mm
Pesha: përfshirë. Kabllo ca. 600 gram
Koha e karikimit: përafërsisht. 5 orë për PowerPack 300, përafërsisht. 6,5 orë për PowerPack dhe PowerTube 400, përafërsisht. 7,5 orë për PowerPack dhe PowerTube 500, përafërsisht. 8.8 orë për PowerTube 625
Nuk ka ajrim, prandaj i pandjeshëm ndaj papastërtive
E përputhshme me Active Line, Active Line Plus, Cargo Line, Performance Line dhe Performance Line CX
E përputhshme me Classic+ duke përdorur prizën opsionale të përshtatësit
Koha e karikimit
5 orë për Powerpack 300
6.5 orë për Powerpack 400
7.5 orë për Powerpack 500
8.8 orë për PowerTube 625
Pesha
përafërsisht. 600 g (informacion prodhues)
Fusha e dorëzimit
1 x karikues kompakt Bosch 2A Europa
1 x kabllo e energjisë e BE -së
1 x Udhëzime operimi