loader image
,

BOOSTER PLASMA 200 pink

180.00

BOOSTER  PLASMA 200 roze

Biçikleta për fëmijë…

Linja jonë për më të vegjlit kombinon nevojën për t’u ofruar fëmijëve argëtim të mirë me kontroll dhe siguri maksimale gjatë ngasjes së biçikletës.

Fëmijët duan të imitojnë të rriturit, me forcë të pamjaftueshme për të kapërcyer biçikletat shpesh të rënda dhe të ngathët. Koncepti ynë është të bëjmë sa më të lehtë biçikletën e fëmijëve, t’i përshtatim komponentët me anatominë dhe forcën e fëmijës, sepse është një mënyrë e sigurt që fëmija të shijojë ngasjen dhe të dashurohet me këtë aktivitet të mrekullueshëm.

Përforcues Plazma 200
I destinuar për moshat 6 – 9 vjeç / gjatësia e fëmijës 120 – 130 cm.

Çiklistët e rinj jo vetëm që do të shijojnë pamjen e bukur, por edhe përvojën komode të çiklizmit që ofron Booster.

Booster përmban një dizajn tërheqës dhe një gjeometri të përshtatur mirë për t’iu përshtatur aftësive të një kalorësi më të ri.

Karakteristikat kryesore
Ram Hi Ten çeliku
Fork Hi Ten çeliku të ngurtë
Trajnim me shpejtësi 1×6
V-frenat
Rrota 20”.
Booster Plasma vjen me një kornizë çeliku të fortë dhe të qëndrueshme, e krijuar për ta bërë më të lehtë hipjen dhe zbritjen nga biçikleta, si dhe për ta bërë fëmijën të ndihet i sigurt gjatë ngasjes dhe të ketë kontroll më të mirë mbi biçikletën.

Biçikleta ka ngurtësi dhe drejtim optimal falë dizajnit të saj të fortë me një pirun të përparmë të sheshtë dhe të ngurtë.

Lartësia e mbështetëses së timonit dhe sedilja janë të rregullueshme në mënyrë që të mund ta rregulloni biçikletën në lartësinë e fëmijës.

E pajisur me 6 shpejtësi në mënyrë që një çiklist i vogël të mund të kapërcejë lehtësisht çdo terren. Ndryshimi i marsheve është i thjeshtë – duke rrotulluar levën e marsheve, gjë që e bën më të lehtë trajtimin dhe i lejon fëmijës të fokusohet më shumë në itinerarin dhe teknikën e drejtimit.

Frenat e frenave V janë përgjegjëse për frenimin. Frenat V janë një zgjidhje e provuar dhe e testuar. Levat e frenave të përshtatura për duart e fëmijëve garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe i lejojnë ata të ndalojnë biçikletën në mënyrë të sigurt. Dizajni i tyre i thjeshtë mundëson funksionim të gjatë dhe pa probleme.

Rrotat 20” janë të pajisura me buzë alumini dhe goma të gjera me një model shkelës që mbërthehet mirë si në asfalt ashtu edhe jashtë rrugës.

Zgjedhja e madhësisë së duhur të biçikletës varet nga lartësia e kalorësit.
Shikoni për madhësinë e duhur në grafikun e madhësive

 

Specifikim:
Modeli: Booster Plasma 200
Madhësia e rrotës: 20″
Numri i marsheve: 1×6
Korniza: Hi Ten Steel
Pirun: Hi-Ten Steel Rigid 20″
Mbajtëse e pirunit: Fije 1″.
Tubi i drejtimit: Çeliku 22.2/40mm
Timoni: Çeliku 540mm 15mm ngritje
Dorezat e timonit: TPR 75/90mm
Tub sediljeje: Çeliku 25.4x250mm
Vendi: Ferro Junior 20″
Rrima: Beretta 20″ Alu 28H
Qendra e përparme: çeliku 28H
Qendra e pasme: Steel 28H
Levat e frenave: PVC
Frenat: V-Brake PVC
Zhytësja e pasme: Indeksi i fuqisë 6 shpejtësi
Leva e ndërrimit: Power Grip-Shift Index
Gërpi i pasmë: Indeksi 6 shpejtësi 14-28T
Zinxhiri: 6 Indeksi i shpejtësisë
Mbajtëse e kokës së mesme/bosht: Gjysmë fishek / 5 pjesë
Këmba e përparme: Çeliku 36T 140mm
Pedale: PVC për fëmijë (fije 9/16″)
Këmba: çeliku
Gomat: 20×2.10