,

BERETTA V-24 28″

22.00

Categories: ,

Rrota e përparme Lab 28″, frena V, me dado: argjendi

Rim: Beretta V-24
Nabla: Guli GL-A03F / Lloji i arrës
Rrota e përparme P:Lab 28″ me qendrën e përparme Guli GL-A03F për sistemin e frenave V dhe buzën me mur të dyfishtë Beretta Alu V-24 me 36 fole për ngurtësi strukturore mbresëlënëse dhe rezistencë ndaj dëmtimit.

Rrota siguron efikasitet dhe qëndrueshmëri të lartë të drejtimit.

Montimi i rrotave me dado.

I përshtatshëm për përmasat e gomave: 28 – 622 (28 x 1.20) deri në 60 – 622 (28 x 2.35)

Rrota është e përqendruar dhe e gatshme për të hipur.

 

Specifikim
Rim

Modeli: Beretta V-24
Buzë me dy mure
Me sipërfaqe frenimi / për frenat V
Lloji i buzës: Clincher (për gomat me Kevlar ose tel në skajin e gomës)
Dimensionet e buzës: 28 x 1,75 (622-19)
Lartësia e buzës: 26 mm
Gjerësia e buzës: brenda 19 mm / jashtë 24 mm
Muri i buzës / sipërfaqja e frenave të përpunuara me CNC
Numri i vrimave: 36
Materiali: alumin i anodizuar
Ngjyra: gri / e anodizuar
Boshti

Modeli: Guli GL-A03F / Lloji i arrës
Lloji: MTB – V-brake / Caliper / Cantilever
Numri i vrimave: 36
O.L.D.: 100 mm
Materiali i trupit: çeliku
Bosht: i fortë 3/8″
Ngjyra: gri