Sale!

ALPINA Bohemia 26

Original price was: €240.00.Current price is: €199.00.

Qyteti…

Udhëtoni me stil!

Një biçikletë qyteti për zonjat me një mënyrë jetese të veçantë.

Elegante, funksionale dhe komode, e krijuar për rutinën e përditshme.

Qoftë thjesht për të shkuar në dyqan ushqimor ose për të hipur për të qëndruar në formë, gjëja më e rëndësishme që mund të bëni është të shijoni udhëtimin ndërsa jeni në biçikletë.

 

Alpina Bohemia
Alpina është e pajisur me shumë aksesorë të dobishëm që përmirësojnë ndjeshëm komoditetin e përdorimit. Shporta në pjesën e përparme ofron shumë mundësi për transportin e sigurt të çantës suaj, gjërave nga dyqani, garderobës…, e cila është shumë e përshtatshme dhe për më tepër, koshi duket thjesht i shkëlqyeshëm! Mbi rrota janë parafango me ngjyra që mbrojnë çiklistin nga uji dhe papastërtitë. Ekziston edhe ndriçimi që garanton shikueshmëri dhe siguri të përshtatshme kur vozitni në errësirë.

Korniza e biçikletës është projektuar në mënyrë që të mos keni problem të hipni ose të zbrisni nga biçikleta, edhe nëse keni veshur një fund. Timoni i lakuar ju lejon të merrni një pozicion të rehatshëm dhe të drejtë, dhe sedilja e gjerë me susta do të zbusë ndikimin e gungave në rrugë dhe do të rrisë moshën e drejtimit. Konstruksioni i çelikut nuk është vetëm i qëndrueshëm, por gjithashtu ka një dizajn tërheqës.

Treni me një shpejtësi të vetme ju lejon të mbani me lehtësi një ritëm drejtimi.

Frenat e besueshme të frenave V janë përgjegjëse për frenimin. Frenat V janë një zgjidhje e provuar dhe e testuar. Ato garantojnë kontroll të lehtë të shpejtësisë dhe ju lejojnë të ndaloni shpejt biçikletën. Dizajni i tyre i thjeshtë mundëson funksionim të gjatë dhe pa probleme.

Rrotat 26″ do të përballojnë lehtësisht gungat në rrugë, ndërsa gomat sigurojnë kapje të mirë në asfalt të thatë dhe rezistencë të ulët rrotullimi.

Specifikim:
Modeli: Alpina Bohemia 26
Madhësia e rrotës: 26×1.75
Numri i marsheve: 1
Korniza: Hi Ten Steel
Pirun: Hi-Ten Steel Rigid 26″
Mbajtëse e pirunit: Fije 1″.
Tubi i drejtimit: Alu/Çeliku 22.2/80mm
Timoni: Çeliku 620mm
Dorezat e timonit: Hermans Ergo
Tub sediljeje: Çeliku 25.4x300mm
Selia: P: Lab City Lady
Rrima: Beretta 28″ Alu Dyshe Muri 36H
Qendra e përparme: çeliku 36H
Qendra e pasme: Steel Kontra 36H
Leva e frenave: Saccon PVC-Alu
Frena e përparme: Saccon V-Brake Alu
Frena e pasme: kundër frenim
Zinxhiri: KMC Z-410
Kushineta/boshti i kokës së mesme: Fisheku Thun
Këmba e përparme: Çeliku 38T 170mm
Pedalet: Qyteti Alu
Këmba: çeliku
Gomat: 26×1.75
Pajisje shtesë: Mbrojtëse balte, Drita e përparme + Blici i pasmë, Koshi i Përparmë i ngarkesave, Transportuesi i topit, Këmbanat, Mbrojtësja e Zinxhirit, Mbrojtësja e Fundit
Pesha: 17.50 kg